fbpx

Anda Nak Buat Website ?

Kami faham kesusahan yang anda alami apabila ingin memperluaskan perniagaan ke alam digital ni. Tidak cukup dengan website, anda perlu fikir tentang web hosting, penjenamaan digital, pengiklanan digital dan macam-macam lagi. Jangan risau, kami bersedia untuk membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda dan memacu perniagaan anda kehadapan.

Apa Yang Kami Tawarkan ?

Pembangunan Laman Web

Kami mahir dalam pembangunan laman web. Kami menggunakan teknologi terkini dengan nuasa design yang terbaik. Dari laman web kecil, syarikat sehinggalah laman web e-commerce yang menjana jualan 6 angka sebulan.

Hosting Laman Web

Ini hosting bukan biasa-biasa tau. Limited punya. Shared hosting orang lain, ada yang sampai 500 site satu server. Di sini, kami sediakan fully managed optimized stack hosting untuk laman web anda, supaya capaian laman web anda lajuuuuuu !
U

Internet Marketing & SEO

Anda ada produk yang bagus, tapi kalau orang tak tahu, pun tak guna juga. Jangan risau, kami bantu anda untuk naikkan ranking carian. Kami juga boleh jalankan FBads & Google Ads untuk melonjakkan sales anda.
9

Khidmat Nasihat

Kami akan tawarkan khidmat nasihat untuk memastikan laman web yang dibangunkan menepati keperluan perniagaan anda.

Kenapa Anda Kena Pilih Kami ?

Teliti & Cermat

Kami tahu anda dah sememangnya busy mengurus perniagaan. Anda nak result yang baik dengan cepat. Itulah kelebihan kami. Anda akan dapat hasil kerja yang teliti & cermat dengan masa yang munasabah.

Untuk website yang simple, jika bahan seperti imej, video dan text dari pihak tuan telah tersedia kami boleh siapkan & livekan web anda dalam masa seminggu. “Kacang Je Boss !!”

U

Complete Setup, From A to Z

Kami merupakan single point of contact untuk laman web anda. Dari pembangunan laman web, domain dan web hosting, semua kami tawarkan, complete package orang kampung saya cakap. Jadi anda tak perlu pening nak berhubung dengan pelbagai pihak berkenaan laman web anda nanti, call je kita. Senang kan?

Nuansa Design Yang Baik

Website design ni berubah setiap masa. Ibarat kereta, tahun ni lampu depan macam ni, tahun depan dia tukar sikit, begitulah juga dengan website.

Kami akan membangunkan laman web tuan dengan mengikut trend terkini. Bila pelanggan masuk, takdelah nampak macam website lama 10 tahun lepas. First impression customer penting ! Website yang cantik dan mudah dinavigasi akan disukai pelanggan.

 

Porfolio

PRINSES

E-commerce
prinses.com.my

 

DBASE

Corporate
dbase.com.my

 

NEDA

E-commerce
nedahijab.com

 

Malaysian Sterile Service Association

Corporate
mssa.com.my

 

Pakej & Harga

Bukan semua laman web dibina dengan sama, anda mungkin mempunyai keperluan yang berbeza dengan orang lain, oleh itu, hanya melalui proses perbincangan barulah harga ini dapat dimuktamadkan. Perkhidmatan yang diberikan dalam pakej-pakej di bawah ini cukup lengkap untuk membawa laman web anda ke atas talian. Jika tiada tambahan keperluan, itulah sahaja jumlah yang perlu dibayar.

Semua Pakej Kami Disertakan Dengan

 

  • Khidmat perundingan
  • Reka bentuk grafik & copywriting kandungan
  • Pembangunan laman web / e-commerce
  • Premium web design
  • Responsive web design untuk paparan mobile
  • Domain .com .net .biz (1 tahun langganan)
  • SSL untuk laman web anda
  • Submission ke laman web carian seperti Google, Bing, Yahoo dll.
  • Khidmat meja bantuan (support) jika anda mengalami masalah

Anda Dah Sedia Untuk Memiliki Website Yang Awesome ?

kami dah tak sabar nak jadikan anda sebagai pelanggan kami
Jom, Whatsapp Kami